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Italian gourmet chef Matteo Leoni has made it his mission to save crooked organic carrots and giant cabbages: he turns them into exquisite fermented preserves. In this workshop, he will introduce you to wild fermentation and various other fermentation styles. You will learn how to start a lacto-fermentation, how to control the process and how to check if the result is safe. There are lots of delicious ways to integrate the healthy fermented products into your diet – all to be discovered. Of course, you can also taste some of Matteo’s „PureTaste“ products.

Matteo ist Küchenchef mit 15-jähriger Erfahrung in Gourmet- und Michelin-Sterne-Restaurants in Italien und in der Schweiz. 2017 gründete er «pureTaste – Fermentation Manufaktur». Lernt mit ihm neue und altbewehrte Fermentationstechniken. Der Workshop ist vegetarisch; alle verwendeten Lebensmittel sind aus biologischem Anbau.

Der Workshop findet in der Kochnische der Markthalle statt. Er wird vom Forum für zeitgemässe Ernährung angeboten. Seid ihr schon Mitglieder und profitiert von Rabatt? Hier könnt ihr es werden.

With/Kursleiter: Matteo Leoni
(CHF 75 for members)

Wild Ideas, Wild Fermentation (Workshop)
Dienstag 28.05. um 18:00 - 21:00

Markthalle Basel
Steinentorberg 20, 4051 Basel

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Einlass

95 .-

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